Termeni si conditii


Definitia si Proprietarul EasyCargo si www.easycargo.ro

EasyCargo este un site prezent pe internet la adresa www.easycargo.ro, avand ca scop facilitarea activitatii de transport de marfuri.
Proprietarul EasyCargo este European Data Solutions SRL, CIF: 36989931 / J40/1052/2017, Calea Griviței nr. 395, sector 1, București.
Membru furnizor al EasyCargo.ro este persoana fizica sau juridica romana, transportator, care decide sa utilizeze site-ul.
Membrii beneficiari ai EasyCargo sunt diverse persoane fizice si juridice care decid sa posteze cereri de transport de marfa.

Drepturile si obligatiile membrilor

Pentru a deveni Membru furnizor, o persoana juridica romana trebuie sa completeze formularul de inscriere.
Pentru a avea acces la datele de contact ale Beneficiarilor, membrii furnizori trebuie sa achite una dintre formele de Abonament. Sumele platite de Membrii furnizori nu sunt returnabile decat in situatia in care site-ul nu este online mai mult de 48 de ore consecutive pe perioada platita de cei in cauza.
Membrii furnizori au obligatia nedivulgarii catre terti a informatiilor la care au acces prin calitatea de membru EasyCargo.
Este interzisa preluarea si reproducerea de pe EasyCargo.ro a textelor, logo-ului sau a altor elemente fara acordul scris al EasyCargo.


Raspunderea pentru toate datele furnizate catre EasyCargo sau pentru informatiile publicate revine in totalitate autorilor lor.

Drepturile si obligatiile Proprietarului

Proprietarul are dreptul de a suspenda conturile Membrilor care incalca prezentul regulament.
Proprietarul se obliga sa mentina on-line site-ul cu exceptia intreruperilor neprevazute de natura tehnica cauzate de furnizorul de servicii de gazduire web.
Proprietarul nu raspunde in nicio imprejurare in raport cu datele sau informatiile publicate de membrii bursei.
Proprietarul Bursei isi rezerva dreptul de a nu acorda acces sau de a suspenda accesul persoanelor juridice ale caror date de identificare nu corespund cu datele ce se gasesc pe site-ul Ministerului de Finante si/sau persoanelor juridice sau fizice care au efectuat orice fel de tentativa de frauda. Sumele platite de persoanele juridice sau fizice in cauza nu vor fi returnate.
Proprietarul isi rezerva dreptul de a sterge informatiile false publicate de membri, fara atentionare prealabila.
Comunicarea dintre Proprietar si Membrii EasyCargo se face prin email. Membrii EasyCargo trebuie sa se asigure de functionarea adresei de email folosite la inscrierea pe www.easycargo.ro.

Modificarea regulamentului

Modificarea regulilor de utilizare. Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat site-ul, Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare fara a contraveni legilor romanesti in vigoare.